Kerst- en wijngeschenken

Eindejaarsgeschenken 2021

Geen kerst zonder Kerstpakket! Met deze sfeervolle brochure presenteren wij u ons uitgebreide aanbod eindejaars- en wijngeschenken. Een uitgebalanceerd assortiment waarmee u uw relatie of medewerkers op een originele wijze kunt verrassen.

Al meer dan 40 jaar stelt Gastrovino elk jaar met zorg haar kerstpakketten samen. Passend bij elke doelgroep en vrijwel elk budget. Naast het aanbod in de brochure is het ook mogelijk om uw pakket op maat samen te stellen. Wij nodigen u daarvoor van harte uit in onze winkel om uw wensen te bespreken.

Wilt u de Eindejaarsgeschenken brochure 2021 inzien en downloaden klik dan hier.

Meer informatie en bestellen >

Wijngeschenken

Wilt u uw (zaken)relaties verrassen met een mooi wijngeschenk?

Op het gebied van wijn is Gastrovino dé specialist. Wij komen over de hele wereld om voor u de meest fantastische wijnen te selecteren. Rosé, rode, witte en mousserende wijnen uit zowel de traditionele als de nieuwe wijnstreken zijn ruimschoots vertegenwoordigd in iedere prijsklasse.

Neemt u vrijblijvend contact op met ons en bespreek uw wensen en onze mogelijkheden om voor uw relaties of werknemers een passend wijngeschenk samen te stellen.

U kunt uw geschenk zelfs vergezellen van uw persoonlijke groet of kerstboodschap via internet of iPhone! Vraag ons naar deze unieke mogelijkheid.